THE ULTIMATE GUIDE TO קידום אתרים בגוגל

The Ultimate Guide To קידום אתרים בגוגל

The Ultimate Guide To קידום אתרים בגוגל

Blog Article

מנועי החיפוש באופן כללי אינם אוהבים את קיומו של תוכן רזה, ובמקרים מסויימים אף מסוגלים לנקוט פעולות שונות כנגד אתרים המנהלים תוכן רזה.

כפי שצוין קודם לכן בפרק התוכן, הנגשת התוכן לגוגל צריכה להתבצע בצורה מובנית ככל האפשר, תוך שמירה על היררכית תוכן הגיונית ועושה שכל. אחת המתודות לבצע סוג כזה של שיוך תוכן לרמה ההיררכית שלו היא שימוש בתגיות.

בכדי שגוגל יצליח לשמור על קצב עדכונים טוב של תוצאות החיפוש (להעלות מיקומים לאתר שביצע פעולות נכונות או לדרדר מיקומים לאתר שהוזנח לאחרונה), היא בעצם שולחת "עכבישים" (סוג של רובוטים שסורקים את כל האתרים ברשת האינטרנט) שמחזירים לה מידע על כל אתר, מידע שעל פיו המנוע יודע להעלות / להוריד את המיקומים של כל אתר תחת כל מילת חיפוש.

שימרו על העקרון של הגשת מידע מורכב במנות קטנות, תוך שימוש בטכניקות שהוצגו לעיל.

יכול להיות שאתם מקדמי האתרים הטובים ביותר בעולם, אבל אם אתם לא יודעים להציג את ההישגים שלכם בתהליך הקידום – הדרך למטה קצרה מאוד.

בניגוד לתגית קנוניקל שהוצגה מקודם, כאן ההמלצה למנוע החיפוש היא לאנדקס את כל העמודים הרלוונטיים.

יתרה מכך, מנוע החיפוש של גוגל יכול לנקוט בפעולה ידנית נגד אתר שנפרץ והבעלים שלו לא טיפל כראוי בסיבות השורש שהובילו לפריצה, ולהסיר את עמודי האתר מן האינדקס עד להודעה חדשה.

אז כן, לפני שבכלל מתחילים לדבר על איך מקדמים בגוגל אתרי אינטרנט או קידום אתרים לבד בפועל – יש לוודא שהאתר מאונדקס וקיים מבחינת גוגל.

רגע לפני שאנחנו מתחילים בתהליך התכנון והקידום האורגני של האתר שלנו, החלק החשוב ביותר ביצירת אסטרטגיית הקידום הוא הבנת פעילות המתחרים או במילים אחרות – מחקר מתחרים. בשלב זה, ננסה למפות את כלל המתחרים שלנו, להבין מה היתרונות שהם מספקים ללקוחות שלהם, אילו שירותים הם מציעים שאנחנו לא מציעים, כיצד נראה האתר שלהם, מהי חווית המשתמש המוצעת בו, כמה אמינות, סמכות ומקצועיות האתר של המתחרים משדר, איך נראה פרופיל הקישורים שלהם, ועוד אינספור משתנים שכדאי ורצוי לבדוק לפני שמתחילים.

לצורך הבנה ראשונית, חנות תכשיטים תרצה לקדם את האתר שלה במונח "טבעות אירוסין", "טבעות אירוסין", "צמידי טניס" וכדומה.

קישורים חיצוניים הם מהפרמטרים החשובים ביותר לקידום אתרים, אבל גם אחד הנושאים היותר בעייתיים, במיוחד עבור עסקים שרוצים לקדם בעצמם את העסק.

כן כן, גוגל יודע לזהות את זה, מערכת חכמה שהושקעו בה מיליוני דולרים כבר אמרתי?!

מה יחשב בעיננו כהצלחה של תהליך הקידום האורגני: מיקומים טובים של ביטויי מפתח מרכזיים? הרבה יותר גולשים ותנועה אורגנית לאתר? הגדלת המכירות?

אם אתם מסוג האנשים שמפחדים click here להוציא כמה מאות שקלים בחודש לפני שאתם רואים הכנסות – התחום הזה לא בשבילכם וכדאי שתפסיקו לבזבז את הזמן שלכם בקריאת מדריכי קידום אתרים כאלו ואחרים.

Report this page